Nikmati ansuran 0% sehingga 3 bulan

telekung

Showing 1–12 of 84 results

Sale!

TELEKUNG CIK BUNGA TRAVEL – 37

TELEKUNG CIK BUNGA TRAVEL

Kenapa nama dia Telekung Cik Bunga Travel?
Sebab design dia full flower printed manis jer, telekung ni sesuai sangat nak bawa travel sebab dia simple ringan dan mudah nak dibawa ke mana-mana. Lagi-lagi design ni ada beg dan alas sejadah

 

Ukuran

Ukuran top cik bunga travel
labuh dari bawah dagu 34 inch, labuh belakang (dari kepala) 51 inch
Ukuran kain miss travel
Labuh 54inchi
Lebar 30 inchi (ukur lilit 60 inchi tau)

 

Ukuran muka

Free saiz, lapik dagu dari material stretchable, bahagian dahi ada getah yg lembut. So muka besar ke muka kecik ke boleh celus

 

Material

Material Telekung Cik Bunga Travel ni dari material French Silk, jenis material seperti chiffon tapi tak jarang. Material ni jenis breathable so dia sejuk je.

Material French Silk ni jenis ringan 500gram je satu set tetapi tak menerawang ketika ditiup angin, material ni jenis flowy jatuh terletak.

 

Design

Telekung Cik Bunga Travel ni designnya simple, bahagian muka bergetah lembut didahi dan lapik dagu dari bahan lycra cotton high grade.

Keliling telekung dikemaskan dengan design piping yg kemas dan cantik. Sangat simple dan sangat manis ketika anda menyarungkannya

Designnya yang simple, ringan dan yang paling best material French Silk ni apabila dilipat menjadi kecil, so mudah nak selit dalam handbag nak bawa ke mana-mana jua❤️

RM79.00
Out of stock

TELEKUNG CIK BUNGA TRAVEL -BT 44

TELEKUNG CIK BUNGA TRAVEL

Kenapa nama dia Telekung Cik Bunga Travel?
Sebab design dia full flower printed manis jer, telekung ni sesuai sangat nak bawa travel sebab dia simple ringan dan mudah nak dibawa ke mana-mana. Lagi-lagi design ni ada beg dan alas sejadah

 

Ukuran

Ukuran top cik bunga travel
labuh dari bawah dagu 34 inch, labuh belakang (dari kepala) 51 inch
Ukuran kain miss travel
Labuh 54inchi
Lebar 30 inchi (ukur lilit 60 inchi tau)

 

Ukuran muka

Free saiz, lapik dagu dari material stretchable, bahagian dahi ada getah yg lembut. So muka besar ke muka kecik ke boleh celus

 

Material

Material Telekung Cik Bunga Travel ni dari material French Silk, jenis material seperti chiffon tapi tak jarang. Material ni jenis breathable so dia sejuk je.

Material French Silk ni jenis ringan 500gram je satu set tetapi tak menerawang ketika ditiup angin, material ni jenis flowy jatuh terletak.

 

Design

Telekung Cik Bunga Travel ni designnya simple, bahagian muka bergetah lembut didahi dan lapik dagu dari bahan lycra cotton high grade.

Keliling telekung dikemaskan dengan design piping yg kemas dan cantik. Sangat simple dan sangat manis ketika anda menyarungkannya

Designnya yang simple, ringan dan yang paling best material French Silk ni apabila dilipat menjadi kecil, so mudah nak selit dalam handbag nak bawa ke mana-mana jua❤️

RM99.00
Sale!

TELEKUNG CIK BUNGA TRAVEL -BT 45

TELEKUNG CIK BUNGA TRAVEL

Kenapa nama dia Telekung Cik Bunga Travel?
Sebab design dia full flower printed manis jer, telekung ni sesuai sangat nak bawa travel sebab dia simple ringan dan mudah nak dibawa ke mana-mana. Lagi-lagi design ni ada beg dan alas sejadah

 

Ukuran

Ukuran top cik bunga travel
labuh dari bawah dagu 34 inch, labuh belakang (dari kepala) 51 inch
Ukuran kain miss travel
Labuh 54inchi
Lebar 30 inchi (ukur lilit 60 inchi tau)

 

Ukuran muka

Free saiz, lapik dagu dari material stretchable, bahagian dahi ada getah yg lembut. So muka besar ke muka kecik ke boleh celus

 

Material

Material Telekung Cik Bunga Travel ni dari material French Silk, jenis material seperti chiffon tapi tak jarang. Material ni jenis breathable so dia sejuk je.

Material French Silk ni jenis ringan 500gram je satu set tetapi tak menerawang ketika ditiup angin, material ni jenis flowy jatuh terletak.

 

Design

Telekung Cik Bunga Travel ni designnya simple, bahagian muka bergetah lembut didahi dan lapik dagu dari bahan lycra cotton high grade.

Keliling telekung dikemaskan dengan design piping yg kemas dan cantik. Sangat simple dan sangat manis ketika anda menyarungkannya

Designnya yang simple, ringan dan yang paling best material French Silk ni apabila dilipat menjadi kecil, so mudah nak selit dalam handbag nak bawa ke mana-mana jua❤️

RM99.00
Sale!

TELEKUNG CIK BUNGA TRAVEL -BT 46

TELEKUNG CIK BUNGA TRAVEL

Kenapa nama dia Telekung Cik Bunga Travel?
Sebab design dia full flower printed manis jer, telekung ni sesuai sangat nak bawa travel sebab dia simple ringan dan mudah nak dibawa ke mana-mana. Lagi-lagi design ni ada beg dan alas sejadah

 

Ukuran

Ukuran top cik bunga travel
labuh dari bawah dagu 34 inch, labuh belakang (dari kepala) 51 inch
Ukuran kain miss travel
Labuh 54inchi
Lebar 30 inchi (ukur lilit 60 inchi tau)

 

Ukuran muka

Free saiz, lapik dagu dari material stretchable, bahagian dahi ada getah yg lembut. So muka besar ke muka kecik ke boleh celus

 

Material

Material Telekung Cik Bunga Travel ni dari material French Silk, jenis material seperti chiffon tapi tak jarang. Material ni jenis breathable so dia sejuk je.

Material French Silk ni jenis ringan 500gram je satu set tetapi tak menerawang ketika ditiup angin, material ni jenis flowy jatuh terletak.

 

Design

Telekung Cik Bunga Travel ni designnya simple, bahagian muka bergetah lembut didahi dan lapik dagu dari bahan lycra cotton high grade.

Keliling telekung dikemaskan dengan design piping yg kemas dan cantik. Sangat simple dan sangat manis ketika anda menyarungkannya

Designnya yang simple, ringan dan yang paling best material French Silk ni apabila dilipat menjadi kecil, so mudah nak selit dalam handbag nak bawa ke mana-mana jua❤️

RM99.00
Sale!

TELEKUNG CIK BUNGA TRAVEL -BT 47

TELEKUNG CIK BUNGA TRAVEL

Kenapa nama dia Telekung Cik Bunga Travel?
Sebab design dia full flower printed manis jer, telekung ni sesuai sangat nak bawa travel sebab dia simple ringan dan mudah nak dibawa ke mana-mana. Lagi-lagi design ni ada beg dan alas sejadah

 

Ukuran

Ukuran top cik bunga travel
labuh dari bawah dagu 34 inch, labuh belakang (dari kepala) 51 inch
Ukuran kain miss travel
Labuh 54inchi
Lebar 30 inchi (ukur lilit 60 inchi tau)

 

Ukuran muka

Free saiz, lapik dagu dari material stretchable, bahagian dahi ada getah yg lembut. So muka besar ke muka kecik ke boleh celus

 

Material

Material Telekung Cik Bunga Travel ni dari material French Silk, jenis material seperti chiffon tapi tak jarang. Material ni jenis breathable so dia sejuk je.

Material French Silk ni jenis ringan 500gram je satu set tetapi tak menerawang ketika ditiup angin, material ni jenis flowy jatuh terletak.

 

Design

Telekung Cik Bunga Travel ni designnya simple, bahagian muka bergetah lembut didahi dan lapik dagu dari bahan lycra cotton high grade.

Keliling telekung dikemaskan dengan design piping yg kemas dan cantik. Sangat simple dan sangat manis ketika anda menyarungkannya

Designnya yang simple, ringan dan yang paling best material French Silk ni apabila dilipat menjadi kecil, so mudah nak selit dalam handbag nak bawa ke mana-mana jua❤️

RM99.00
Sale!

TELEKUNG CIK BUNGA TRAVEL -BT 48

TELEKUNG CIK BUNGA TRAVEL

Kenapa nama dia Telekung Cik Bunga Travel?
Sebab design dia full flower printed manis jer, telekung ni sesuai sangat nak bawa travel sebab dia simple ringan dan mudah nak dibawa ke mana-mana. Lagi-lagi design ni ada beg dan alas sejadah

 

Ukuran

Ukuran top cik bunga travel
labuh dari bawah dagu 34 inch, labuh belakang (dari kepala) 51 inch
Ukuran kain miss travel
Labuh 54inchi
Lebar 30 inchi (ukur lilit 60 inchi tau)

 

Ukuran muka

Free saiz, lapik dagu dari material stretchable, bahagian dahi ada getah yg lembut. So muka besar ke muka kecik ke boleh celus

 

Material

Material Telekung Cik Bunga Travel ni dari material French Silk, jenis material seperti chiffon tapi tak jarang. Material ni jenis breathable so dia sejuk je.

Material French Silk ni jenis ringan 500gram je satu set tetapi tak menerawang ketika ditiup angin, material ni jenis flowy jatuh terletak.

 

Design

Telekung Cik Bunga Travel ni designnya simple, bahagian muka bergetah lembut didahi dan lapik dagu dari bahan lycra cotton high grade.

Keliling telekung dikemaskan dengan design piping yg kemas dan cantik. Sangat simple dan sangat manis ketika anda menyarungkannya

Designnya yang simple, ringan dan yang paling best material French Silk ni apabila dilipat menjadi kecil, so mudah nak selit dalam handbag nak bawa ke mana-mana jua❤️

RM99.00
Sale!

TELEKUNG CIK BUNGA TRAVEL -BT49

TELEKUNG CIK BUNGA TRAVEL

Kenapa nama dia Telekung Cik Bunga Travel?
Sebab design dia full flower printed manis jer, telekung ni sesuai sangat nak bawa travel sebab dia simple ringan dan mudah nak dibawa ke mana-mana. Lagi-lagi design ni ada beg dan alas sejadah

 

Ukuran

Ukuran top cik bunga travel
labuh dari bawah dagu 34 inch, labuh belakang (dari kepala) 51 inch
Ukuran kain miss travel
Labuh 54inchi
Lebar 30 inchi (ukur lilit 60 inchi tau)

 

Ukuran muka

Free saiz, lapik dagu dari material stretchable, bahagian dahi ada getah yg lembut. So muka besar ke muka kecik ke boleh celus

 

Material

Material Telekung Cik Bunga Travel ni dari material French Silk, jenis material seperti chiffon tapi tak jarang. Material ni jenis breathable so dia sejuk je.

Material French Silk ni jenis ringan 500gram je satu set tetapi tak menerawang ketika ditiup angin, material ni jenis flowy jatuh terletak.

 

Design

Telekung Cik Bunga Travel ni designnya simple, bahagian muka bergetah lembut didahi dan lapik dagu dari bahan lycra cotton high grade.

Keliling telekung dikemaskan dengan design piping yg kemas dan cantik. Sangat simple dan sangat manis ketika anda menyarungkannya

Designnya yang simple, ringan dan yang paling best material French Silk ni apabila dilipat menjadi kecil, so mudah nak selit dalam handbag nak bawa ke mana-mana jua❤️

RM99.00
Sale!

TELEKUNG CIK BUNGA TRAVEL -BT50

TELEKUNG CIK BUNGA TRAVEL

Kenapa nama dia Telekung Cik Bunga Travel?
Sebab design dia full flower printed manis jer, telekung ni sesuai sangat nak bawa travel sebab dia simple ringan dan mudah nak dibawa ke mana-mana. Lagi-lagi design ni ada beg dan alas sejadah

 

Ukuran

Ukuran top cik bunga travel
labuh dari bawah dagu 34 inch, labuh belakang (dari kepala) 51 inch
Ukuran kain miss travel
Labuh 54inchi
Lebar 30 inchi (ukur lilit 60 inchi tau)

 

Ukuran muka

Free saiz, lapik dagu dari material stretchable, bahagian dahi ada getah yg lembut. So muka besar ke muka kecik ke boleh celus

 

Material

Material Telekung Cik Bunga Travel ni dari material French Silk, jenis material seperti chiffon tapi tak jarang. Material ni jenis breathable so dia sejuk je.

Material French Silk ni jenis ringan 500gram je satu set tetapi tak menerawang ketika ditiup angin, material ni jenis flowy jatuh terletak.

 

Design

Telekung Cik Bunga Travel ni designnya simple, bahagian muka bergetah lembut didahi dan lapik dagu dari bahan lycra cotton high grade.

Keliling telekung dikemaskan dengan design piping yg kemas dan cantik. Sangat simple dan sangat manis ketika anda menyarungkannya

Designnya yang simple, ringan dan yang paling best material French Silk ni apabila dilipat menjadi kecil, so mudah nak selit dalam handbag nak bawa ke mana-mana jua❤️

RM99.00
Sale!

TELEKUNG CIK BUNGA TRAVEL -BT51

TELEKUNG CIK BUNGA TRAVEL

Kenapa nama dia Telekung Cik Bunga Travel?
Sebab design dia full flower printed manis jer, telekung ni sesuai sangat nak bawa travel sebab dia simple ringan dan mudah nak dibawa ke mana-mana. Lagi-lagi design ni ada beg dan alas sejadah

 

Ukuran

Ukuran top cik bunga travel
labuh dari bawah dagu 34 inch, labuh belakang (dari kepala) 51 inch
Ukuran kain miss travel
Labuh 54inchi
Lebar 30 inchi (ukur lilit 60 inchi tau)

 

Ukuran muka

Free saiz, lapik dagu dari material stretchable, bahagian dahi ada getah yg lembut. So muka besar ke muka kecik ke boleh celus

 

Material

Material Telekung Cik Bunga Travel ni dari material French Silk, jenis material seperti chiffon tapi tak jarang. Material ni jenis breathable so dia sejuk je.

Material French Silk ni jenis ringan 500gram je satu set tetapi tak menerawang ketika ditiup angin, material ni jenis flowy jatuh terletak.

 

Design

Telekung Cik Bunga Travel ni designnya simple, bahagian muka bergetah lembut didahi dan lapik dagu dari bahan lycra cotton high grade.

Keliling telekung dikemaskan dengan design piping yg kemas dan cantik. Sangat simple dan sangat manis ketika anda menyarungkannya

Designnya yang simple, ringan dan yang paling best material French Silk ni apabila dilipat menjadi kecil, so mudah nak selit dalam handbag nak bawa ke mana-mana jua❤️

RM99.00
Sale!

Telekung Jasmine-Classic Black

Telekung Jasmine design simple dengan look classic. Taburan bunga Jasmine pada seluruh telekung nampak mewah dan eksklusif. Keliling telekung dirapikan dengan renda bercorak bunga senada dengan corak pada material telekung

 

Material
Cotton Jacquard, sejuk, lembut. Seluruh telekung ada corak bunga timbul. Didatangkan dengan 5 warna

 

Ukuran dan Size
Bahagian Muka free size, muka kecil atau besar boleh menyarungkannya dengan selesa kerana bahagain muka stretchable.

 

 

Ukuran top telekung dari bawah dagu 30 inchi.
Ukuran kain labuh 53 inchi, lebar ukur lilit 64 inchi. Jadi orang plus size pun boleh pakai, Orang yang tinggi macam model pun boleh pakai dengan selesa

 

Setiap pembelian dapat FREE
  • FREE pouch beg
  • FEEE sejadah muka
  • FREE tasbih kristal
  • FREE box exclusive
RM179.00
Sale!

Telekung Jasmine-Classic Grey

Telekung Jasmine design simple dengan look classic. Taburan bunga Jasmine pada seluruh telekung nampak mewah dan eksklusif. Keliling telekung dirapikan dengan renda bercorak bunga senada dengan corak pada material telekung

 

Material
Cotton Jacquard, sejuk, lembut. Seluruh telekung ada corak bunga timbul. Didatangkan dengan 5 warna

 

Ukuran dan Size
Bahagian Muka free size, muka kecil atau besar boleh menyarungkannya dengan selesa kerana bahagain muka stretchable.

 

 

Ukuran top telekung dari bawah dagu 30 inchi.
Ukuran kain labuh 53 inchi, lebar ukur lilit 64 inchi. Jadi orang plus size pun boleh pakai, Orang yang tinggi macam model pun boleh pakai dengan selesa

 

Setiap pembelian dapat FREE
  • FREE pouch beg
  • FEEE sejadah muka
  • FREE tasbih kristal
  • FREE box exclusive
RM179.00
Sale!

Telekung Jasmine-Classic Nude

Telekung Jasmine design simple dengan look classic. Taburan bunga Jasmine pada seluruh telekung nampak mewah dan eksklusif. Keliling telekung dirapikan dengan renda bercorak bunga senada dengan corak pada material telekung

 

Material
Cotton Jacquard, sejuk, lembut. Seluruh telekung ada corak bunga timbul. Didatangkan dengan 5 warna

 

Ukuran dan Size
Bahagian Muka free size, muka kecil atau besar boleh menyarungkannya dengan selesa kerana bahagain muka stretchable.

 

 

Ukuran top telekung dari bawah dagu 30 inchi.
Ukuran kain labuh 53 inchi, lebar ukur lilit 64 inchi. Jadi orang plus size pun boleh pakai, Orang yang tinggi macam model pun boleh pakai dengan selesa

 

Setiap pembelian dapat FREE
  • FREE pouch beg
  • FEEE sejadah muka
  • FREE tasbih kristal
  • FREE box exclusive
RM179.00
Shopping Cart