Nikmati ansuran 0% sehingga 3 bulan

green

Showing all 4 results

Sale!

SET AKAD TELEKUNG MISS SOPHEA – PINE GREEN

SET AKAD QURAN & TELEKUNG

Senang dah ada set mcm ni sedondon quran & telekung. Telekung ada box cantik, quran pulak letak atas dulang terus wow. Settle dah 2 dulang hantaran

Telekung ni mudah nak bawa kemana2, dlm set ni ada sepasang telekung +travel beg + sejadah muka So dah complete nak bawa ke mana shj.

Pakej Termasuk:
  • Sepasang Telekung
  • Senaskah Alquran
  • Exclusive Box
  • Mini Sejadah
  • Pouch bag
  • Penunjuk Alquran
  • Tasbih beads 99
RM340.00
Sale!

TELEKUNG MISS SOPHEA – AQUA GREEN

TELEKUNG MISS SOPHEA

Ada 13 pilihan warna dari material Jacquard Silk Satin dgn design abstract & geometric. Sangat sesuai dijadikan hantaran dan hadiah

Ukuran

Ukuran top MISS SOPHEA
labuh dari bawah dagu 34 inch, labuh belakang (dari kepala) 51 inchi
Ukuran kain miss travel
Labuh 54inchi
Lebar 32 inchi (ukur lilit 64 inchi tau)

Ukuran muka
Free saiz, lapik dagu dari material stretchable, bahagian dahi ada getah yang lembut. So muka besar ke muka kecik ke boleh celus

Material

Material Telekung Miss Sophea ni dari Material Jacquard Silk Satin dengan design abstract & geometric.

Seriously, design material Telekung Miss Sophea ni sangat cantik dan elegant. Material ni bila bersentuhan dgn kulit teramat selesa dan sejuk (synthetic feeling). Material silk satin ni sangat best, breathable, lembut dan tak renyuk.

Material Jacquard Silk Satin ni jenis ringan 500gram je satu set tetapi tak menerawang ketika ditiup angin, material ni jenis flowy jatuh terletak. Serious mmg best. Highly recommended!

Design

Telekung Miss Sophea ni designnya simple, bahagian muka bergetah lembut didahi dan lapik dagu dari bahan lycra cotton high grade

Keliling telekung dikemaskan dengan design piping yg kemas dan cantik. Sangat simple dan sangat manis ketika anda menyarungkannya

Limited stock! Ramai artis yg dah cuba design ni semua said YES! The best metarial telekung yg pernah dorang pakai.
RM179.00
Sale!

TELEKUNG MISS TIARA – GLAM GREEN

Telekung  Miss Tiara

Telekung Miss Tiara dari material Satin silk Mate yang sejuk, breathable dan lembut. Keliling telekung dikemaskan dgn lace berlabuci yg tampak elegant

Di datangkan dgn beg uncang + sejadah muka sesuai dan sangat praktikal untuk travel. Sesuai untuk hantaran & hadiah. Complete dengan kotak exclusive ❤️

 

Ukuran Top:

labuh dari bawah dagu 88cm
labuh belakang (dri kepala) 135cm

Ukuran kain:

Labuh 132 cm
Lebar 86cm (ukur lilit 172cm tau)

Ukuran muka

Bahagian muka stretchable dari bahan twill knitted fabric yang sangat lembut dan sejuk. Boleh meregang dari saiz S-L. Material twill knitted ini bahan yang berkualiti, tidak akan longgar walau sudah digunakan bertahun- tahun lamanya.

RM179.00
Sale!

TELEKUNG SERI WARDAH – GREEN

TELEKUNG SERI WARDAH

Ada 4 pilihan warna dari material dull satin cool. Sesuai utk dijadikan hadiah, hantaran dan kegunaan harian

Ukuran

Ukuran top Seri Wardah
labuh dari bawah dagu 34 inch,  labuh belakang dari kepala 51 inchi

Ukuran kain
Labuh 54inchi
Lebar 32 inchi (ukur lilit 64 inchi tau)

Ukuran muka
Free saiz, lapik dagu dari material stretchable, bahagian dahi ada getah yg lembut. So muka besar ke muka kecik ke blh celus

Material telekung Seri Wardah dari dull satin cool sgt sejuk dan lembut serta ironless. Material ini sgt breathable so sesuai dgn cuaca Malaysia.

Design

Telekung Seri Wardah ni designnya simple, bahagian muka bergetah lembut didahi dan lapik dagu dari bahan lycra cotton high grade,

Keliling telekung dikemaskan dengan design piping yg kemas dan cantik. Sangat simple dan sangat manis ketika anda menyarungkannya

RM149.00