Nikmati ansuran 0% sehingga 3 bulan

dusty grape

Showing all 2 results

Sale!

SET AKAD TELEKUNG MISS SOPHEA – DUSTY GRAPE

SET AKAD QURAN & TELEKUNG

Senang dah ada set mcm ni sedondon quran & telekung. Telekung ada box cantik, quran pulak letak atas dulang terus wow. Settle dah 2 dulang hantaran

Telekung ni mudah nak bawa kemana2, dlm set ni ada sepasang telekung +travel beg + sejadah muka So dah complete nak bawa ke mana shj.

Pakej Termasuk:
  • Sepasang Telekung
  • Senaskah Alquran
  • Exclusive Box
  • Mini Sejadah
  • Pouch bag
  • Penunjuk Alquran
  • Tasbih beads 99
RM340.00
Sale!

TELEKUNG MISS SOPHEA – DUSTY GRAPE

TELEKUNG MISS SOPHEA

Ada 13 pilihan warna dari material Jacquard Silk Satin dgn design abstract & geometric. Sangat sesuai dijadikan hantaran dan hadiah

Ukuran

Ukuran top MISS SOPHEA
labuh dari bawah dagu 34 inch, labuh belakang (dari kepala) 51 inchi
Ukuran kain miss travel
Labuh 54inchi
Lebar 32 inchi (ukur lilit 64 inchi tau)

Ukuran muka
Free saiz, lapik dagu dari material stretchable, bahagian dahi ada getah yang lembut. So muka besar ke muka kecik ke boleh celus

Material

Material Telekung Miss Sophea ni dari Material Jacquard Silk Satin dengan design abstract & geometric.

Seriously, design material Telekung Miss Sophea ni sangat cantik dan elegant. Material ni bila bersentuhan dgn kulit teramat selesa dan sejuk (synthetic feeling). Material silk satin ni sangat best, breathable, lembut dan tak renyuk.

Material Jacquard Silk Satin ni jenis ringan 500gram je satu set tetapi tak menerawang ketika ditiup angin, material ni jenis flowy jatuh terletak. Serious mmg best. Highly recommended!

Design

Telekung Miss Sophea ni designnya simple, bahagian muka bergetah lembut didahi dan lapik dagu dari bahan lycra cotton high grade

Keliling telekung dikemaskan dengan design piping yg kemas dan cantik. Sangat simple dan sangat manis ketika anda menyarungkannya

Limited stock! Ramai artis yg dah cuba design ni semua said YES! The best metarial telekung yg pernah dorang pakai.
RM179.00