0
0
Subtotal: RM0.00

No products in the cart.

Nikmati ansuran 0% sehingga 3 bulan

crystal pink

Showing all 2 results

Sale!

SET AKAD TELEKUNG SERI ZAHRA 2.0 – CRYSTAL PINK

SET AKAD QURAN & TELEKUNG

Senang dah ada set mcm ni sedondon quran & telekung. Telekung ada box cantik, quran pulak letak atas dulang terus wow. Settle dah 2 dulang hantaran

Telekung ni mudah nak bawa kemana2, dlm set ni ada sepasang telekung +travel beg + sejadah muka So dah complete nak bawa ke mana shj.

Pakej Termasuk:
  • Sepasang Telekung
  • Senaskah Alquran
  • Exclusive Box
  • Mini Sejadah
  • Pouch bag
  • Penunjuk Alquran
  • Tasbih beads 99
RM330.00
Sale!

TELEKUNG SERI ZAHRA 2.0 – CRYSTAL PINK

TELEKUNG SERI ZAHRA
(+) HIGH GRADE SILK COTTON

Fabric yang tak jarang, selesa dipakai… Kain sejuk… Nyaman jer rasa. Ringan serta lembut digunakan sepanjang solat.

(+) DESIGN BERSULAM ELEGANT

Keliling telekung dikemaskan dgn sulam prada yg eksklusif bertemakan bunga. Potongan dan Jahitan di bahagian kepala sangat kemas, So tak perlu pakai anak tudung.

(+) SAIZ MUKA FREE SAIZ

Bahagian muka pasti akan terletak mengikut bentuk muka sesiapa sahaja yang memakainya… Tak kiralah besar ataupun muka kecil. Sebab… kemasan di dahi menggunakan getah yang lembut & dibawah dagu menggunakan material yg stretchable. Bawah tertutup dengan kemas dan selesa. So…tak perlulah risau sebab telekung tu mmg ngam kat muka tu…

(+) UKURAN TELEKUNG

Labuh telekung bagian belakang dari aras kepala 140cm, Ukuran lebar kain 77cm, labuh 137cm. Kalau sis nak tau ukuran ni memang labuh sesuai sangat untuk sis yang plus saiz dan untuk orang yg tinggi.

RM159.00