Hur man upptäcker en förfalskad medicin kan spara tid, stress och pengar.

Hur man upptäcker en förfalskad medicin kan spara tid, stress och pengar.

InnehållsförteckningEn opartisk bild av Medicare -bedrägeri och övergrepp: Förhindra, upptäcka, rapporteraRyktas om hur man ska berätta om ett onlineapotek är verkligt under pandeminProduktskydd – Tillverkning och kvalitet – Fundamentals läkemedel förklarade

Forskningsstudier visar att ungefär 10-40% av de läkemedel som marknadsförs i låga och medelinkomstländer är faktiskt falska. I USA är mindre än 1% av de mediciner som erbjuds i detaljhandelsbutiker falska.

Du kan enkelt skapa de bäst informerade valen när det gäller din wellness, genom att veta vilka konstgjorda läkemedel som faktiskt är, exakt hur man bestämmer falska mediciner och exakt hur man väljer en pålitlig läkemedelsbutik. I en jämförelse sida vid sida kan det vara svårt att berätta variationen mellan en falsk och verklig medicinering. I själva verket, enligt Amy Callanan, en världsomspännande informationsledning, Pfizer Global Protection, finns det bara ett sätt att säkerställa.”Det tar faktiskt labbscreening för att bekräfta hundra% om ett läkemedel faktiskt är äkta eller till och med falskt,” nämner hon.

Det är mycket viktigt att förstå bristen på dessa indikatorer innebär inte att läkemedlet faktiskt är äkta, det indikerar bara att de vissa informerna kanske inte är där.”Även om dessa tecken inte kommer att finnas tillsammans med alla falska, uppmanar Callanan individer att bli på jakt efter: felstavningar av artikelnamnet, producenten eller till och med huvudingredienser på medicinflasketiketter eller till och med olika produktförpackningar är faktiskt de största, och några av de absolut mest märkbara, övervakningarna.

Namnge din läkare eller apotek för att validera eventuella justeringar. Medicinering som händer i den autentiska tillverkarens förpackning måste stängas.

“Förutsatt att det inte har gått igenom något obehagligt missbruk som att faktiskt vara kvar på fordonets instrumentpanel i 3 veckor under juli, måste det tyckas vara detsamma åtminstone fram till sitt eget utgångsdatum.”För att undvika många av dessa problem, skapa alla personliga receptinvesteringar på en kontorsbutik. Förhindra planterare, loppmarknader eller till och med andra butiker.

3 miljarder 20202 förfalskade undantag är faktiskt ett par.”Förekomsten av förfalskat läkemedel som listas här i USA är faktiskt ovanligt,” tillägger Callanan.

Genom att mata in en webbplatsavtal med kommer du direkt att förstå om webbplatsen är en pålitlig drogbutik. Din läkare kan dessutom peka dig till riskfria, statliga licensierade internetpotek. 3Additionellt, sök efter “. drogbutik “domännamn. NABP driver. Drug Store Verified Site Site System, som utser denna separeringsdomän till online-apotek som följer alla licenslagstiftningar samt riktlinjer.

10 enkla fakta om förespråkare förklarade

Kom dock ihåg, precis som med falska läkemedel, kan falska webbplatser vara riktigt avancerade och verkar också giltiga. Men om du verkar väldigt noggrant och jämföra dem kan du enkelt upptäcka en trend som är en stor varning.”Apotek online där du hittar förfalskade läkemedel kan ha olika titlar, men de kommer faktiskt att se lika.

“Om webbplatsen verkligen känns och verkar överdriven som en som en som den följer en mall som faktiskt kan vara en idé.”Om du behöver lite ytterligare riktning på Secure på webben föreskrivna investeringar, titta på United State matvaror & Medicine Administrations (FDA) individuella säkerhets- och säkerhetshandbok. Om du känner att din medicin är falskt, särskilt, ta det inte.

Firma representanter kan enkelt också berätta exakt hur du kan bortskaffa förfalskningar. Du kan enkelt bläddra i köpet på ett säkert sätt för officiella läkemedelsfingertoppssajter.”Det är möjligt att verksamheten kan kunna identifiera dina mediciner som falska via telefon.

“Läkemedelsföretag håller ett öga på frågor och samlar in information om falska. Ibland kommer den förfalskade objektet definitivt att ha ett mycket nummer som verkligen inte är en äkta mycket belopp och även om du kontaktar tillsammans med en produkt som har en viss hel del, kan de faktiskt vara kapabla att räkna dig om dina mediciner är falska.”Det finns en annan åtgärd du borde vidta.

narkotika. Företaget räknar med klienter, leverantörer och läkemedelsbutiker för att frivilligt dela detaljer om imitation eller tanke på falskt läkemedel. För att ange Phony Pharmaceuticals, kolla in medicinen, titta på webbplats. Oundvikligen, så länge du får dina recept från en tegel-och-murbruk eller pålitlig online-apotek, kan du vara positiv att ditt läkemedel är äkta.

Falska läkemedel. Centra för hälsotillståndskontroll och förebyggande. . Publicerad 7 juli 2021. Tillträde 25 oktober 2021. Användning av läkemedel i u.S. Kostnader samt användningsmönster såväl som Outlook till 2025. https: // www. iqvia.com/insikter/the-iqvia-institut/rapporter/användningen av medicin. Publicerad 27 maj 2021

Förenkla ditt liv med Köp Generisk Cialis för pålitlig effektivitet.

. Tillträde den 3 maj 2022. FDA: s Besafe, RX -initiativ. U.S. Mat och även medicinering administration.

FDA.GOV/DRUGS/BESAFERX-YOUR-SOURCE-ONLINE-PHARMACY-INFORMATION/. Släppt 5 januari 2021. Tillträde 25 oktober 2021.

En opartisk syn på att bli informerad – bedrägeri

Nedan är faktiskt tillagda åtgärder som du enkelt kan vidta för att slåss mot falska droger: ditt problem skickas troligen kommer att FDA, men om du föredrar att bara ringa kan du ringa dem direkt direkt. Om du tror att olaglig uppgift ansluter till FDA-reglerade produkter (som medicinering och vitaminer) kan du avslöja.

Du kanske hjälper till att skydda mot en katastrof i grannskapet genom att varna myndigheterna till riskabla förfalskningar i ditt område. Kontakta din vårdgivare direkt om du tror att du har tagit falsk medicin. Information som kommer från din arbetsplats Bläddra igenom kan troligen hjälpa FDA i sina ansträngningar att stoppa falska läkemedel.

Om ditt företag inte har att lämna in ett dokument, tänk på att söka din kliniska fil för att se till att du enkelt kan erbjuda de mest gynnsamma detaljerna till FDA när du skickar in din kritik. Om du tror på ett imitationsläkemedel, signalera den äkta tillverkaren av ett uppnåeligt bedrägeriproblem. Beror inte på numret på förpackningen; Hitta den avgiftsfria telefonsorten eller webbplatsen för den verkliga medicinproducenten.

Share:

More Posts

Shopping Cart